Nfl Nekaj ​​dni prvi korak Priložnost in najboljše stave

Celotno število je padlo s 44 na 43, ki imajo 61 % stav na več/55 % denarja na manj kot. Medtem ko vi nihate od -120, tako da lahko +130 za denarno linijo, Pittsburgh poskuša pridobiti 72% stran od vstopnic/52% denarja. BetMGM je razkril skupni seštevek v 49.5, na dnu od 43 v soboto in tam lahko ujamete resnico, vse do obiska 43.5 danes zjutraj. TwinSpires se je ponovno odprl v Cincinnatiju -5, takoj padel na -korak 3,5, kar je danes lahko na -2,5. Znesek rešitve je dejansko 2,5/korak 1 in denar dos/1 pri run-outsubdog Rams. Po odhodu bratrancev iz Minnesote so novi Vikingi sredi tekme QB za najnovejšo zaposlitev v podjetju.

  • Nova ljubezen Detroit Lions, ki ima dvojno tveganje na močnem desnem hrbtu.
  • Nič manj kot samo lansko leto je pokazalo znake in simptome izboljšanja, uspešne okoli treh iger takoj po tem, ko smo dobili eno v letu 2021.
  • Tukaj je povsem nova igralna priložnost in lahko sledite igri iz 1. meseca, osredotočeni na Tipico Sportsbook.
  • Takoj po začetku v 42, je komplet dobil le 38,5 od SuperBook’s NFL priložnost Nekaj ​​dni 7 poslovanja.
  • Nova naloga je Schefflerju ponovno deliti redek hazarderski pridih, saj ima verjetno najučinkovitejšega igralca vseh časov.

Navdušeni nad igro na terenu in lahko igrate korak, novi Seahawks poleg tega, da izkoristijo zgodnje in nadarjeno mesto za moč. Zgodovinsko leto je Minnesota prejela 27,0 točk za vsako spletno igro, ko je bila na stadionu U.S. Lender Stadium, ker so Buccaneers na gostovanju prinesli razočaranje s 15,0 točkami. Na srečo igralcev, ki stavijo na preveč, bo igra morda potekala na hitrem dvorišču Mercedes-Benz Arene. Znotraj leta 2022 je povsem nov Falconsov razvoj točkovanja dejansko nekaj časa največji dom, saj se pojavi več kot štiriindvajset.9 težav na spletno igro, kadar koli se igra v Atlanti v primerjavi z 18.1 na poti.

Užitočné rady: Things Pass on: Bengals Versus Browns

“Bili smo na območju Kansas -3 do napovedi in ponovno boste odprli -dos.5, ko se bo K.C. razlog boril za vaše četrtkove večere,” vam je rekel Michaelson. “Nekaj ​​je odvisno od vašega dobrega počutja stran od Travisa Kelcea. Vendar pa smo izkusili, da so lso-starting med 3 na potezi pritegnili več svežih modrcev. “Tako kot v katerem koli K.C. spletna igra, sveža Več kot je izjemno priljubljena igra,« vam je povedal Lucas.

Pogosta vprašanja o možnosti Nfl

Upoštevajte, da bodo nekateri profili užitočné rady morali udariti iskalni klub na dnu vaše lastne strani, da pridejo do vseh navodil, odvisno od kakovosti gostiteljev. Popolnoma nova priložnost za dejavnosti lige NFL, prikazana tukaj, je in vedno na koncu 100-odstotno brezplačna. Najnovejša živa liga NFL Contours deluje izven koraka stran od predsezonskega nogometa prek najnovejše izjemne sklede. Vsaka skupina NFL, kot so Patriots, Nyc Jets, Cowboys in you can Packers, je dejansko zaščitena. Za nami je še nekaj 15. dni, zato je čas, da svojo lastno pozornost preusmerimo na alternativno ploščo stran od segmentov iger NFL na priložnost za 16. dan NFL.

užitočné rady

Nova SuperBook je samo nocoj prilagodila najnovejši sok v svoji NFL priložnosti Nekaj ​​dni 4 poslovanja, pri čemer je prešla iz Jags -korak 3, da bi vam pomagala Jags -korak 3 ravno. Celotna vrednost je bila 43,5 ves dan do padca, tako da lahko včeraj dosežete 43. Celotna vrednost se odpre med 40,5 in lahko dosežete vrh med 42,5 začasno v sredo pred odplačilom od 42. Celotna izpostavljenost pri 40,5 je dosegla vrh med 42,5 večkrat v ponedeljek/ponedeljek, zdaj pa je resno padla na 41.

Trenutki tekme so postavljeni v vzhodno standardno dnevno območje za spletno stran katere tekme. Tukaj je nekaj kvot za igre na srečo NFL za nekaj dni 2, ki vam bodo pomagale zaščititi zgodnje stave, preden bodo športne stavnice spremenile svoje obrise. Popolnoma nova študija iger se spreminja skozi vsak dan z veliko stavami, ki so odkupile najnovejši konec tedna bližje začetku. Držite se kvot NFL za spletno igro go out in jih lahko primerjate s svežimi stavnimi sledmi, ki so bile objavljene pred tem tednom, kot tudi z več statusom iger na srečo in lahko športne stavnice hranijo Myspace. Novi Cincinnati Bengals je kar -7 pri veliko več športnih stavnicah danes, plus Miami Whales so padli na -2,5, da bi nedavno dosegli -3,5. Sveži Minnesota Vikings zdaj dejansko prinašajo več prihodkov in najboljšo izbiro dražljajev, medtem ko so slabši.

Naslednji, Chicago dejansko prinaša 3rd-izjemno porazdeljene sedeže/drugi-zelo prehod na denar. V nasprotju s povsem novima NFL Section Spread in NFL Moneyline NFL Totals ne napoveduje in zato skupina običajno zmaga. Velik hazarder samo stavi na vašo morda bo rezultat, ki so ga postavile športne stavnice, morda dosežen ali ne.

Vendar Burrow v tem ni imel Ja’Marr Pursue, zato lahko Jacoby Brissett poskusi Clevelandov QB1. Najnovejši Teksašani gredo v Indianapolis znotraj povratne tekme stran od tiste, ki je bila video igra, ki je določala delitev, da bi se znebila nove sezone 2023. Novi Bearsi začenjajo nov čas Caleba Williamsa doma proti najnovejšim Titansom, prav tako Browns strežejo svežim Cowboysom.

užitočné rady

Najnovejši Colts je zmešnjava, ki ima novinca Anthonyja Richardsona kot branilca. Šokantno je, da so sveže funkcije Browns zmagale na 5 od zadnjih 6 konferenc med obema skupnostma, na primer video igra History 5 je igrala glavno vlogo v Clevelandu.Pričakuje se, da bo James Connor znova vodil povsem novo zaledje Washington Cardinals. Preteklo sezono je bil povsem novi 15. ocenjeni RB v NFL fantasy, čeprav je preprosto igral znotraj 13 tekem. Fant je zbral 9 touchdownov in lahko uporabite najboljših 1040 dirkalnih metrov.

Do vašega četrtka se je znesek spet znižal na 49, kjer ostaja danes popoldne. Ves ta tečaj je indeksiran, najnovejši More prejme 55 % iz stav/81 % denarja. Houston je pravzaprav trendovski ‘pes’ v BetMGM, saj pritegne 76 % zelo zgodnjih vstopov/81 % zgodnjih dolarjev v dediščino. Kasneje, na denarni liniji, popolnoma novi Texans nagrabi 62% sedežev/86% gotovine. Denarna linija BetMGM je izpostavila Jags -450/Texans in to je danes -400/+310.